Neurorevalidatie is onderdeel van de fysiotherapie die wij aanbieden in Ede

Neurorevalidatie is de specialisatie van twee therapeuten, Thijs Leentvaar en Anouk Oosterwijk, van Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark uit Ede. Wij hebben de grootste fysiotherapiepraktijk van de omgeving en onze therapeuten zijn gecertificeerd en betrokken bij het multidisciplinaire eerstelijns Neurorevalidatieteam Thuis-Verder gemeente Ede en MS zorg Nederland. Wij helpen mensen die neurologische aandoeningen hebben, zoals MS, Cerebro Vasculair Accident (ofwel beroerte), hersentrauma’s, Parkinson, dwarslaesies of ALS, met neurorevalidatie en andere disciplines binnen de fysiotherapie in onze praktijk in Ede

Neurorevalidatie op basis van doelstellingen bij onze praktijk gespecialiseerd in fysiotherapie in Ede


Tijdens neurorevalidatie of een andere behandeling binnen de fysiotherapie werken Thijs of Anouk in Ede met doelstellingen. Deze doelstellingen stellen zij samen met u vooraf op. Wij starten namelijk met een intakegesprek en het afnemen van een aantal tests. Hierdoor ontstaat een beeld van de behandelingen die u nodig heeft, zodat we behandeldoelen op maat op kunnen stellen. De persoonlijke doelstellingen die we voorafgaand aan het programma stellen, worden regelmatig geëvalueerd. Wij helpen u met vermoeidheid, het verbeteren van uw balans, mobiliteit en arm/handvaardigheid en het opbouwen van uw conditie. De fysiotherapeut helpt u ook bij het aanleren van nieuwe technieken bij het uitoefenen van dagelijkse activiteiten. Voor mensen met een herseninfarct bieden wij tevens groepstherapie aan, namelijk FIT-Stroke.

Leer opnieuw dagelijkse activiteiten uitvoeren


Neurorevalidatie omvat ook vele tips voor het dagelijkse leven. Zo leren we u nieuwe technieken aan die helpen bij het uitoefenen van dagelijkse activiteiten als lopen, traplopen, balans, coördinatie en spierkracht. Vraag snel naar de mogelijkheden door te bellen naar (0318)614863 of meld u direct aan voor het programma voor neurorevalidatie of een andere vorm van fysiotherapie, zoals orthopedische fysiotherapie in Ede. Wij helpen u graag.

Uw behandelende fysiotherapeuten:

Thijs Leentvaar
Thijs Leentvaar
Anouk Oosterwijk
Anouk Oosterwijk

Kortdurend online consult:

De bedoeling van een kort consult via internet is, dat u een korte vraag kunt stellen.
Deze vraag ligt op het gebied van de fysiotherapeut.
U krijgt binnen 3 werkdagen antwoord van een van onze fysiotherapeuten.

 

  ik ga akkoord met de privacyverklaring.

  U kunt bij ons ook terecht voor

  Dry Needling

  Contact

  Fysiotherapie Beatrixpark
  Willem de Zwijgerlaan 1F
  6713 NS Ede
  Telefoon: (0318) 614 863

  Gelieve te bellen tussen 08.30 en 17.00uur

  Neem contact met ons op
  Kort consult
  Online aanmelden

  Wij zijn ook ’s avonds en in het weekend open!

  SPECIALISATIES