Fiets inruilen

Home » Fiets inruilen

Bij aankoop van een fiets in onze winkel is het mogelijk om je oude fiets in te ruilen. Dit geldt voor tweedehands fietsen en bij nieuwe fietsen.
Overige informatie over fietsen inruilen lees je op deze pagina. 

Fiets inruilen

‘Kan ik mijn fiets bij jullie inruilen?’, is een veelgestelde vraag in onze winkel. Ja, dat kan! Je kunt je oude fiets bij ons inruilen, wanneer je bij ons een nieuwe of tweedehands fiets koopt. In principe is het mogelijk om elk type fiets bij ons in te ruilen. Meerdere oude fietsen inruilen is ook mogelijk. Als je je oude fiets meeneemt naar onze winkel, kunnen wij de inruilwaarde bepalen. We dienen de fiets altijd eerst in het echt te zien voordat we de definitieve inruilwaarde kunnen vaststellen. Houd er rekening mee dat wij een handelswaarde geven voor je inruilfiets. Het is daarom vaak lucratiever om je fiets particulier te verkopen. Met name bij racefietsen en mountainbikes raden we aan om deze zelf te verkopen, omdat je waarschijnlijk meer terugkrijgt voor de fiets.

Wij kopen geen fietsen op. Inruilen is dus alleen mogelijk wanneer een nieuwe of tweedehands fiets uit onze winkel wordt aangekocht.